Döda Lite Tid Med Roliga Webbläsarspel

Medan vissa människor köper konsoler som Wii för att spela videospel eller får dyra stationära datorer, tycker andra om enklare mer avslappnade som inte kräver hundratals dollar som investeras i utrustning för att fungera korrekt. För den lediga spelaren är en av de bästa plattformarna att spela lite på en enkel webbläsare. Dessa är fulla spel som kommer att köras i din webbläsare, varav några har ett socialt element för dem.

Flash-spel är förmodligen de vanligaste typerna för webbläsaren. Det finns tusentals av dessa, varav några är kloner av äldre spel med många ursprungliga titlar. Så länge som din webbläsare har flash-plugin kommer dessa att fungera. Sök efter flash spel och du hittar mer än du någonsin kan spela. Många av dessa är pussel som får dig att tänka.

FARMVILLE - Döda Lite Tid Med Roliga Webbläsarspel

Det finns en mängd olika java-baserade spel på internet. Dessa skulle inkludera populära webbplatser som Yahoo-spel som körs på java-motorn. Du måste ha plugin som är fri att köra dessa typer.

En annan typ av webbläsarspel som har blivit extremt populära är de som finns på sociala nätverk. På Facebook finns det till exempel en serie som spelas av miljontals människor varje dag som Farmville och andra. Det här är mycket enkla spel som är beständiga, vilket innebär att världen fortfarande existerar även när du inte spelar. Du kan komma tillbaka dag efter dag och fortsätta att interagera med ditt spel vilket för vissa människor gör dessa spel lite beroendeframkallande.

Gör några sökningar och ha kul med tiotusentals spel som är gratis för dig att spela i din webbläsare. Var bara säker på att du har Flash- och Java-plugins i din webbläsare för att få dessa typer av spel att fungera korrekt.

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.


*