Virtual Reality i Sociala Webbläsarspel

Ända sedan internet kom till dess existens som ett internationellt nätverk av människor har utvecklingen av onlinespel varit mycket naturlig; vad som började med ett sortiment av mindre flashspel som skulle kunna spelas och erövras om under en timme – det är naturligtvis om ditt uppringningsmodem kände sig kooperativt den dagen – har idag kommit att inkludera en undergenre av vidhållande online spel. Samlade sociala webbläsarspel samlar dessa typiskt textbaserade spel människor av gemensamt intresse tillsammans för att uppnå gemensamma och samtidiga mål. Om en spelare vill köra sitt eget virtuella företag, bakom virtuella husdjur eller leva ett virtuellt liv, kommer det sannolikt att vara ett eller flera sociala webbläsarspel för att tillgodose sina intressen.

Företagssociala webbläsarspel kan sträcka sig från realistiska och konkurrenskraftiga simuleringar som spelas av affärsstudenter och professionella på samma sätt som piloter simulerar flygningar, till mer vardagliga spel med mindre realism och mer karaktär. Med den förra kan man förvänta sig en intensiv spelatmosfär som involverar allt från investering och finans, till marknadsföring och personal. Dessa spel är idealiska för personer som söker en utmaning; Branschmästare är ett bra spel till att börja med, eftersom det är praktiskt taget upplyst av ljusa affärssinnningar.

För dem som vill sparka tillbaka och ha lite lätt kul, finns det ett bra utbud av affärsmässiga simuleringsspel som erbjuder mycket mer karaktär och mycket mindre realism i inställningar som sträcker sig från regeringar till djurparker. Dessa spel är vanligtvis mycket mer lekfulla och knäppa, även om vissa av dem försöker efterlikna de mer tekniska aspekterna av den trogena affärssimuleringen med olika resultat.

vr2 - Virtual Reality i Sociala Webbläsarspel

Tillbaka på ämnet djurparker, eller åtminstone djur, finns en besättning sociala sociala spel som rör sig kring uppfödning, uppfödning, avel och visning av virtuella djur. Det här låter lite barnsligt, och det är sant att de flesta spel är inriktade mot en yngre publik. Det finns dock många andra spel som har anammats av en äldre spelarebas, som den internationella ridsimuleringen Howrse. Överklagandet av djurets simulering med äldre publikum är vanligtvis ett tydligt och spårbart framstegssystem, och vissa vuxna spelare går så långt som att spendera tusentals dollar för att bakom sina virtuella djur.

Vår sista kategori av sociala webbläsarspel är virtuellt liv. Människor kan spela på allt från en internationell popstjärna på Popmundo till en medlem av en historisk era på den ständigt utvecklade mänskliga åldern. Det finns också många allmänna livsimuleringsspel på onlinemarknaden som tillåter människor att hitta virtuella jobb, göra virtuella vänner och dekorera virtuella hem.

Möjligheterna är nästan oändliga och nya spel dyker upp med anständig frekvens. Eftersom dessa spel förekommer i ihärdiga världar, erbjuder de alltid något nytt att göra eller någon ny att träffas, och är ett bra sätt att både döda tid och känna sig något, om flyktigt, produktiv.

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.


*